Tik Tok Festival

Cadmus Cineplex, u partnerstvu sa Ministarstvom kulture Crne Gore, organizuje prvi TIK TOK FESTIVAL za djecu uzrasta od 6 do 13 godina u cilju afirmacije ovladavanja i upotreba digitalnih vještina u kreiranju i predstavljanju umjetničkih sadržaja.

Festival je organizovan u 4 ciklusa, od kojih će prvi biti održan od 15. juna do 15. jula ove godine.

Video zapisi snimani u kućnom ambijentu, u trajanju do 20 sekundi, mogu se slati na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Stručni žiri sačinjen od članova menadžmenta bioskopa pobjednike će birati nakon svakog festivalskog ciklusa, a video zapisi biće emitovani na kanalima informisanja bioskopa i medijskih partnera. Pobjednike očekuju vrijedne nagrade u vidu besplatnih bioskopskih ulaznica i koncesija, a one najkreativnije emitovanje video zapisa na bioskopskom platnu!

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti