Hotel Palas u Petrovcu: kapaciteti popunjeni 100%

Prvi ljetnji dani u hotelu „Palas“ u Petrovcu protiču u znaku 100 % popunjenosti kapaciteta. Jedan od najatraktivnijih hotela na Jadranu, još jednom se istakao najpovoljnijim odnosom cijene i kvaliteta kroz kampanju “Odmor koji ste zaslužili” koju je Hotelska grupa “Budvanska rivijera” pokrenula sa ciljem da po najboljim uslovima ponudi gostima mogućnost zasluženog odmora.


Dodatna pogodnost koju je za građane Crne Gore omogućila HG „Budvanska rivijera“ u saradnji sa Hipotekarnom bankom jeste odloženo plaćanje hotelskih aranžmana i do deset mjesečnih rata u okviru kampanje „Ljeto za 10“.
Sve ponuđene povoljnosti uz tradicionalno kvalitetnu i jedinstvenu hotelsku ponudu „Palasa“ rezultirale su ogromnim interesovanjem gostiju da svoj odmor provedu upravo na ovom mjestu. Radi se uglavnom o domaćim gostima i određenom broju gostiju iz regiona, što je u ovom trenutku uslovljeno objektivnim okolnostima, uprkos interesovanju gostiju i sa ostalih tržišta.
Ovom prilikom, iz Hotelske grupe “Budvanska rivijera” posebno ističu da se u hotelu “Palas” kao i u ostalim otvorenim hotelima Grupacije sprovodepreventivne i sigurnosne procedure boravka gostiju, a shodno preporukama Svjetske zdravstvene organizacije i Nacionalnog kordinacionog tijela za zarazne bolesti. U svim djelovima hotela, na vidljivim mjestima postavljena su uputstva o pravilima ponašanja i neophodnim mjerama kojih gosti treba da se pridržavaju, kako bi njihov boravak bio prijatan i bezbjedan.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti