Svi programi Grad teatra odloženi, izuzev izložbe

“U skladu sa dobijenim preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore, obavještavamo vas da odlažemo sve programe XXXIV festivala „Grad teatar“, izuzev izložbe „Savremena crnogorska skulptura“. To je saopšteno iz uorave Javne ustanove “ Grad teatar”.

Izložba „Savremena crnogorska skulptura“, koju realizujemo u saradnji sa Centrom savremene umjetnosti Crne Gore, biće otvorena sjutrau 21 čas u crkvi „ Santa Maria in Punta“ u Starom gradu u Budvi. Djela 12 eminentnih vajara Crne Gore u izboru Marine Čelebić, muzejskog savjetnika centra, posjetioci će biti u mogucnosti da vide do 22. avgusta.


“Za sada je to jedini program ovogodišnjeg festivala, usklađen sa svim preporučenim mjerama IZJCG za pristup i posjete ustanovama kulture (bibliotekama, arhivima, muzejima i galerijama)”, navode iz službe za i formisanje Grad teatra.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti