Sanit BOX potpuna dezinfekcija za par sekundi

Kompanija Tradeunique instalirala je na ulazu u šoping centar „TQ Plaza“ prvi Sanit BOX tunel za dezinfekciju. Riječe je o „tunelu“ u poke se za par sekundi izvrši potpuna dezinfekcija , čime ga u vrijeme pandemije koronavirusa čini najefikasnijim načinom u borbi protiv virusa u bakterija. 

Naime, pumpa visokog pritiska preko mlaznica u vidu magle rasprskava dezinfektant u vidu aerosol čestica.Prilikom prolaza kroz kabinu vremenski podesivi senzori aktiviraju mlaznice i rasprskavaju dezinfikator u trajanju od 2 do 4 sekunde. Aparat ima LED svjetlo kao i točkiće za lako pomijeranje.Uz Sanit Box se isporučuje i dezobarijera za obuću.


Tunel za dezinfekciju je efikasan u borbi protiv virusa i bakterija.Sanitizuje u nekoliko sekundi izlaganja, i kompletno je bezbjedan (ne šteti zdravlju). Sertifikovan i jedinstven proizvod.


Preporučljiv za javne ustanove, škole, tržne centre i sportske dvorane.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti