Jedinstveno i najbolje rješenje za fiskalizaciju, BESPLATNO do 01.07.2021.

Kompanija M:tel nudi kompletno rješenje za fiskalizaciju na jednom mjestu – u kancelariji ili na terenu, putem svoje m:fiskal usluge, koja je namijenjena pravnim licima u gotovo svim vrstama poslovanja i prilagođena njihovim potrebama i dinamici poslovanja. Samo ukoliko se odlučite za m:fiskal uslugu koju vam omogućava M:tel, sve završavate na jednom mjestu i samo jednim dolaskom u poslovnicu.

Početak fiskalizacije je predviđen za 01. jun 2021.godine ali kompanija M:tel će obezbijediti besplatne licence za sve klijente još mjeseca dana duže - sve do 1. jula 2021. godine, uvažavajući epidemiološku situaciju koja otežava poslovanje crnogorskoj biznis zajednici i privrednicima. Licenca podrazumijeva sve napredne funkcionalnosti i besplatan internet saobraćaj za korišćenje servisa fiskalizacije.

 

Usluga m:fiskal čini poslovanje jednostavnim i lakim, štedi vrijeme i novac. Nema potrebe da birate između paketa funkcionalnosti, u M:tel-u su i najnaprednije funkcionalnosti dostupne svima - od onih potrebnih za osnovni i napredni rad na kasi, do vođenja skladišta, generisanja izvještaja za knjigovodstvo i Poresku upravu kao i ostale mnogobrojne mogućnosti.U ponudi su paketi koji obuhvataju uređaj sa licencom, a uz ove pakete postoji mogućnost kupovine digitalnog sertifikata i kupovine dodatne opreme na rate. Ukoliko se odluče za m:fiskal pakete, pored besplatne licence u promotivnom periodu kao posebne olakšice, korisnici imaju mogućnost da kupe savremene fiskalne kase i da ih plaćaju u mjesečnim ratama. Tako rata za Android fiskalnu kasu T412 iznosi samo 7 eura, dok Android fiskalnu kasu N910  mogu kupiti za 10 eura mjesečno.

 

Usluga m:fiskal je idealna za ugostitelje, trgovce, zanatlije, uslužne djelatnosti, salone i mnoge druge, zbog brojnih prednosti koje omogućava svima koji se odluče da je koriste, a to su: podrška 24 h dnevno/365 dana u godini, touchscreen uređaji sa ekranom od pet inča ili deset inča – štampač, aplikacija m:fiskal, besplatan internet saobraćaj za korišćenje servisa fiskalizacije, mogućnost plaćanja uređaja i dodataka u mjesečnim ratama, garancija 24 mjeseca na uređaje kupljene u M:telu, obezbijeđen zamjenski uređaj u slučaju da android fiskalna kasa ne radi, besplatno usklađivanje programa sa zakonskim promjenama, besplatna automatska nadogradnja sistema, mogućnost kupovine (obaveznog) digitalnog sertifikata, mogućnost kupovine dodatne opreme (ladice za novac, bar kod čitač, štampač i sl) i mogućnost aktivacije opcije za mirovanje paketa.