MTEL TURIST, PAKET SA NAJVIŠE INTERNETA!

Za sve koji dolaze u Crnu Goru m:tel je pripremio dva turistička prepaid paketa: Mtel turist 10 i Mtel turist 15, sa nevjerovatnim benefitima za Internet saobraćaj.

Mtel turist prepaid paket je prava formula za idealan odmor: koji god od 2 ponuđena paketa da izaberu, korisnici doijaju najbolje – čak 500GB Interneta!

Kupovinom paketa Mtel turist 10 po cijeni od 10 eura i aktivacijom kartice, korisnik dobija automatski 500 GB Interneta koji su mu na raspolaganju narednih 15 dana. Ukoliko odluči da kupi Mtel turist 15 po cijeni od 15 eura, aktivacijom kartice korisnik dobija 500GB za slobodnu potrošnju 30 dana od trenutka aktivacije.

Kartica se aktivira GPRS sesijom. Opcije za besplatne gigabajte nije potrebno posebno aktivirati.

To nije sve! Prvom dopunom računa u bilo kojem iznosu, korisnik dobija dodatnih 500 GB koji će imati validnost do isteka inicijalnih resursa. Uslov za dodjelu ovih resursa je da prvu dopunu izvrši za vrijeme trajanja inicijalnih resursa.

Navedeni paketi ne sadrže inicijalni kredit. Nakon potrošene inicijalne kvote ili nakon isteka 15/30 dana, Internet konekcija se ukida dok korisnik ne aktivira neku od ponuda putem menija *105#.

Internet resursi koji korisnici dobijaju aktivacijom kartice ili putem USSD menija važe samo za saobraćaj u Crnoj Gori i ne važe u romingu.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

https://mtel.me/Privatni/Mobilna/Prepaid/Turist

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti