Print this page

MTEL TURIST, PAKET SA NAJVIŠE INTERNETA!

Za sve koji dolaze u Crnu Goru m:tel je pripremio dva turistička prepaid paketa: Mtel turist 10 i Mtel turist 15, sa nevjerovatnim benefitima za Internet saobraćaj.

Mtel turist prepaid paket je prava formula za idealan odmor: koji god od 2 ponuđena paketa da izaberu, korisnici doijaju najbolje – čak 500GB Interneta!

Kupovinom paketa Mtel turist 10 po cijeni od 10 eura i aktivacijom kartice, korisnik dobija automatski 500 GB Interneta koji su mu na raspolaganju narednih 15 dana. Ukoliko odluči da kupi Mtel turist 15 po cijeni od 15 eura, aktivacijom kartice korisnik dobija 500GB za slobodnu potrošnju 30 dana od trenutka aktivacije.

Kartica se aktivira GPRS sesijom. Opcije za besplatne gigabajte nije potrebno posebno aktivirati.

To nije sve! Prvom dopunom računa u bilo kojem iznosu, korisnik dobija dodatnih 500 GB koji će imati validnost do isteka inicijalnih resursa. Uslov za dodjelu ovih resursa je da prvu dopunu izvrši za vrijeme trajanja inicijalnih resursa.

Navedeni paketi ne sadrže inicijalni kredit. Nakon potrošene inicijalne kvote ili nakon isteka 15/30 dana, Internet konekcija se ukida dok korisnik ne aktivira neku od ponuda putem menija *105#.

Internet resursi koji korisnici dobijaju aktivacijom kartice ili putem USSD menija važe samo za saobraćaj u Crnoj Gori i ne važe u romingu.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

https://mtel.me/Privatni/Mobilna/Prepaid/Turist

 

PODIJELI

Tagged under