Print this page

Pravilno pisanje na interenetu

Pravilno pisanje na interenetu je tema o kojoj se puno priča iz prostog razloga jer neispravno napisan mail ili čak status na Fejsbuku i Tviteru ubija suštinu istog.

Odvojite par minuta i pogledajte sjajan grafikon preuzet sa bloga Istoka Pavlovića i upoznajte se sa sajtom Opismenise.com 

pravopis_01.jpgpravopis_02.jpgpravopis_03.jpgpravopis_04.jpgpravopis_05.jpgpravopis_06.jpg

 

Projekat Opismenise.com je nastao 2011. g. kao nastavak uspješne Fejsbuk grupe iz 2009.g., gdje je Tanja Stojanović rešavala nedoumice iz oblasti gramatike koje je imala dok je završavala studije književnosti.

Opismenise.com je portal koji objedinjuje kulturu, medije i pojedinca sa ciljem da se na relevantan i interesantan način pojedinci i organizacije – opismene.

Jedan od interesantnijih načina promocije ovog projekta predstavljaju različite zabavne slike koje se delom mogu videti na samom sajtu, a sve su predstavljene u albumima na Fejsbuk stranici projekta.

gramatika.jpg

Naravno, jedan od ciljeva ovog projekta je i prodaja usluga lekture, prevođenja i obuka, a interesantno je da postoji posebna ponuda lekture, korekture i redakture za tekstove na vebu.

PODIJELI

Media