Print this page

TO Budva i TO Novi Sad potpisali Protokol o saradnji

“Turistička organizacija opštine Budva i Turistička organizacija Grada Novog Sada uspostavljaju saradnju na realizaciji programa i projekata od obostranog interesa, a sa zajedničkim ciljem obogaćenja i unapređenja turističke ponude Budve i Novog Sada, sa posebnim akcentom na saradnju u cilju prevazilaženja krize i oporavka turizma u doba pandemije COVID 19.”, stoji u Protokolu o saradnji koji su u Novom Sadu potpisali Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije opštine Budva i Branislav Knežević, direktor Turističke organizacije Grada Novog Sada.

Dvije turističke organizacije su se obavezale Protokolom da će jačati međusobnu saradnju na promociji i informisanju, razmjenjivati informativno – propagandni materijal, linkove i banere na zvaničnim web stranicama za potrebe međusobne promocije. Budva i Novi Sad će razmjenjivati informacije turističkog karaktera vezane za turističke potencijale i događaje i razmjenjivati iskustva u cilju oporavka turizma u doba pandemije i u postkorona periodu.

“Sa Novim Sadom nas povezuje mnogo toga. Pobratimski smo gradovi, u Budvi se održava Sea Dance festival, u sklopu EXIT projekta, naše dvije televizije su godinama ostvarivale odličnu saradnju i zajednički bilježile najljepše momente ljeta na budvanskoj rivijeri. Ovaj Protokol će samo ojačati sve veze između dva grada bogate kulture i istorije i unaprijed se tome radujemo” – naglasila je Maja Liješević, direktorka TO Budve.

PODIJELI