Gojkovićka i Liješević dobili status perspektivnih sportista

Ministra sporta Crne Gore Nikola Janović primio Bojanu Gojković i Petra Liješevića je povodom velikog uspjeha koje su ovo dvoje mladih ljudi postigli na prvenstvu Evrope za juniore koje je nedavno odrzano u Rusiji.

Konferencija o ekonomiji Montenegro 2018

Konferencija o ekonomiji Montenegro 2018, koja će biti održana 25. i 26. oktobra 2018. godine (četvrtak i petak), u hotelu Splendid, u Budvi, pokušaće da, u okviru glavne teme „Balkan i Evropska unija - petogodišnji ciklus Berlinskog procesa”, pruži odgovore važne za ekonomsku budućnost našeg Regiona.

Javnu garažu planiraju i kod Doma zdravlja

Opštinski Sekretarijat za investicije zatražio je od kolega iz urbanizma da im izdaju urbanističko tehničke uslove za izgradnju javne garaže sa konmercijalnim sadržajima u naselju Rozino kod Doma zdravlja.

Na adresu Mediteran reklama stigle presude

Opštinsko preudzeće „Mediteran reklame“ isplatilo je 30 hiljada eura, nakon što je Viši sud donio presudu u korist tri radnika koji su vodili sudski spor prpotiv preduzeća zbog umanjenja koeficijenata na zarade. Viši sud je preinačio presudu kotorksog osnovnog suda koji je prvobitno presudio da odšteta bude 88 hiljada eura, ali nakon žalbe „Mediteran reklame“, umanjen je iznos novca .

Lament nad ostrvom Sveti Nikola

Angažovana izložba "Lament nad ostrvom Sveti Nikola" budvanskog umjetnika Slobodana Boba Slovinića zatvorena je juče.. Izložba je bila postavljena 13.-22. oktobra na Trgu palmi u Starom gradu.

Pročitajte ko će biti bez vode u Bečićima i Svetom Stefanu

Zbog havraije na cjevovodu u naselju – blizini hotelskog kompleksa “Queen” (Bečići), nemaju vodu danas do 16:00 sati. Bez vode u najavljenom terminu su: potrošači u cijelom naselju Čučuci, ul. - Marina Bečića i Stevana Štiljanovića, te ostali potrošači na području u blizini kompleksa.

Nasilje među mladima u Budvi u porastu

Nasilje među mladima je u porastu. To stoji u nacrtu Strategije za mlade 2018- 2012. Oštinre Budva u koju su Primorske novine imale uvid.

Mogren dovode na nivo pet zvjezdica

Ministarstvo održivog razvoja dostavilo je budvanskom Sekretarijatu za urbanizam zahtjev Hotelske grupe „Budvanska rivijera“ za izdavanje urbanističko tehničkih uslova za rekonstrukciju i dogradnju hotela „ Mogren“ naspram Staroga grada. Hotelska grupa sredinom septembra dostavila je zahtjev resornom ministartsvu, koje je prije nekoliko dana uputilo Opštini Budva na razmatranje , prenoseći joj u nadležnost odlučivanje.

„Čarobna mrežaonica paučića Vida“ Martine Kosec

U Narodnoj biblioteci Budve predstavljena je knjiga autorki Martine Kosec i Sanele Grazie „Čarobna mrežaonica paučića Vida“ (Radna ctančica za djecu i odrasle).

Idejni projekat pasarele u Rafailovićima

Opština Budva raspiala je juče tender za izbor izvođača za gradnju pješačke pasarele u Rafailovićima.

Page 1 of 298

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja