Doniraju gradu novo dječje igralište i uređuju park

Građevinska kompanija "Modena gradnja" koja gradi luksuzni poslovno - apartmanski kompleks "Royal garden" nadomak Staroga grada, potpuno će urediti gradski park i izgraditi novo dječje igralište na mjestu oronulog. Vrijendost donacije je 20 hiljada eura.

Budva Go Green - održivo upravljanje zelenim površinama u opštini

- Dan Planete Zemlje – savršen je za početak zajedničke inicijative opštine Budva i UNDP-a u Crnoj Gori - valorizacije zelenih površina u opštini.

Sudnji dan u Crvenoj komuni

U subotu, 21. aprila, JU „Grad teatar“ nastavlja sa programom „Grad teatar – Crvena komuna“, koji realizuje u saradnji sa JU „Muzeji i galerije“.

Pronađeno beživotno tijelo

Bežovotno tijelo starije muške osobe pronađeno je na Toplišu. Policija je identifikovala , riječ je o Podgoričaninu(59). Najvjerovatnije je u pitanju samoubistvo.

Na tenderu plaže na Školju i Buljarici

Javno preduzeće Morsko dobro objavilo je juče tender za zakup pet kupališta na području Budve. Pogledajte uslove:

Promovisane priče “Iz dnevnika” Tanje Sekulić

U Narodnoj biblioteci Budve promovisana je knjiga krtakih priča naslova “Iz dnevnika” spisateljice Tanje Sekulić. O knjizi su govorile budvanske spisateljice i umjetnice Sandra Đurbuzović i Stanka Stanojević a odlomke iz priča je čitala književnica Katarina Sarić.

Rotarijanci ozelinili vrtić

Članovi budvanskog Rotari kluba u saradnji sa vrtnim centrom "Kalia" realizovali su juče akciju ozelenjavanja dvorišta Novog vrtića u budvanskom naselju Podkošljun.

Džez događaj u Budvi

‘A Tribute to Mimo’, je jazz dogadjaj koji Društvo “Feral” treću godinu zaredom organizuje kao omaž velikom budvanskom džezeru. Događaj se organizuje u aprilu, mjesecu koji se i u svijetu obilježava kao mjesec poštovanja džeza, a datum ovogodišnjeg događaja je 28. april.

Opština Budva dobila dva projekta u okviru INTERREG IPA programa prekogranične saradnje

Predstavnici Opštine Budva, su 17. aprila prisustvovali svečajnoj ceremoniji kojom je obilježen početak ugovaranja projekata izabranih u okviru Prvog poziva INTERREG IPA programa prekogranične saradnje za Italiju, Albaniju i Crnu Goru za period 2014-2020.

Karnevalske majske večeri“ najavljuju novo budvansko ljeto

U želji da što kvalitetnije i ljepše ozvaniči početak još jedne uspješne turističke sezone, Turistička organizacija opštine Budva, uz podršku nevladinih organizacija i lokalne samouprave, pripremila je za sve goste budvanske rivijere raznovrstan program tokom prve sedmice maja. 

Page 1 of 256

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja