Pročitajte koje su zemlje zbog korone smanjile poreze

Dio Buljarice bez vode

Zbog saniranja vodovodne mreže, potrošači u Buljarici - naselje Kiselice, Djurdjevo brdo i dio stambenih objekata oko benzinske pumpe nemaju vodu danas od 09 do 12 časova.

Novi promotivni spot NTO CG “U društvu prirode”

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore objavila je novi promotivni destinacijski TV spot u okviru kampanje “U društvu prirode”.

Pristiglo 27 prijava na Konkurs za doktorska istraživanja

Konkurs za dodjelu stipendija za doktorska istraživanja na univerzitetima u Crnoj Gori za 2020/2021. godinu koje je 20. maja raspisalo Ministarstvo nauke završen je prošle nedjelje.

NKT: Mijenjaju se naredbe o izolaciji – za kontakte i PCR pozitivne samoizolacija 21 dan

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) je danas na predlog Instituta za javno zdravlje Crne Gore odlučilo da izmjeni naredbe Ministarstva zdravlja koje se odnose na karantin i samoizolaciju lica koja su bila ili se sumnja da su bila u kontaktu sa osobama oboljelim od novog koronavirusa ili sa licima za koja postoji sumnja da su oboljela od ove bolesti.

Jevrić: Epidemija nije zaustavila projekte vrijedne 24 miliona eura

Najava slabije turističke sezone zbog izazvane pandemijom virusa Vovid 19 će se odraziti i na poslovne rezultate Regionalnog vodovoda, ali vjerujemo da će opšti poslovni pokazatelji i u ovoj godini zadržati trend stabilnosti”, kazao je u intervjuu Glasniku Privredne komore vd izvršnig direktora Regionalnog vodovoda Crnogorsko primorje Goran Jevrić.

U Crnoj Gori gotovo hiljadu i po zaraženih

Analize 2.000 uzoraka poslatih u Njemačku su obrađene a rezultati se trenutno unose u bazu podataka Instituta.

U sudaru glisera i barke, jedna osoba je smrtno stradala

DAnas se desila nezgoda u Budvanskom akvatoriju, kada je gliser naletio na barku i usmrtio jednu žensku osobu

Ulazak u Crnu Goru zabranjen iz Srbije, Rusije, Moldavije i Sjeverne Makedonije

Vlada na Tviteru objavila mapu Evrope na kojoj je prikazano iz kojih država i kako se može ući u Crnu Goru

Dijele našu sudbinu: Muke u turizmu BiH

Hotelska grupacija Evrope saopštila je da bilježi milionske gubitke i da su sve rezervacije otkazane do 2021. godine zbog pandemije koronavirusa.

Page 1 of 447

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja