Teodora Grozdanic je dobitnica Porto Montenegro stipendije

Stipendiju u vrijednosti od 25.000 eura, za studiranje na američkom koledžu RIT Croatia, koju dodjeljuje Porto Montenegro, nakon tri kruga selekcije više od 25 kandidata iz Crne Gore, dobila je osamnaestogodišnja Teodora Grozdanić iz Danilovgrada.

Budva je dobila Interaktivni centar koji morate posjetiti

U Budvi je danas, u okviru projekta "Budva Zero Waste City", otvoreno jedinstveno mjesto na crnogorskom primorju na kojem će posjetioci moći da uče o ekologiji – Interaktivni centar. Kroz Interaktivni centar posjetioci će se upoznati sa otpadom kao problemom današnjice, izazovima i načinima njegovog rješavanja, a sve to na zanimljiv i prijemčiv način.

Potpuno ograničavanje upotrebe duvanskih proizvoda u radnom i javnom prostoru.

Ministar zdravlja Kenan Hrapović kazao je da je Vlada Crne Gore na današnjoj sjednici usvojila Predlog zakona o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda.

Koncertna sezona na terasi hotela Mogren

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” otvara ljetnju koncertnu sezonu na gornjoj terasi hotela Mogren u mediteranskom ambijentu pop up restorana Makarul.

Nagrađeni dobitnici Luče

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević primio je najbolje učenike osnovnih i srednje škole, nosioce diplome "Luča", i uručio im novčanu nagradu. Trideset osam učenika sa diplomom "Luča I" i 23 učenika nosilaca diplome "Luča II" nagrađeni su za svoj predani i vrijedni rad i odličan uspjeh tokom školovanja.

Tradicija na Svetog Antuna zaboravljena, a crkva brutalno porušena

Tradicija u Budvi je bila da na Svetog Antuna padovanskog, 13. juna, pohodili su crkvu Svetog Antuna na plaži Mogren II. Takozvane proceije, kada su građani Budve brodićima odlazili na plažu označavale su ujendo i početak kupališne sezone u Budvi. Mještani su toga dana na plaži organizovali svečanosti i od toga dana zvanično je počinjala sezona.

Pogledajte ishod radova na plaži Jaz

Bager je danima potkopavao brdo i mijenjao prirodni ambijent

Repertoar Cadmus bioskopa 13.06 - 18.06

Tipovi budvanskih plaža

139 budvanskih kupališta spremno dočekuju goste

Obavještenje o početku naplate boravišne takse za plovne objekte nautičkog turizma u Budvi

Turistička organizacija opštine Budva danas, 12.06.2019.g., počela sa naplatom boravišne takse za plovne objekte nautičkog turizma.

Page 1 of 349

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja