Promocija knjige Miraša Martinovića “Glasovi iz Doklee”

Knjiga Miraša Martinovića “Glasovi iz Doklee” biće promovisana u Narodnoj biblioteci Budve u ponedjeljak, 18.februara sa početkom u 19h. O knjizi će u budvanskoj biblioteci govoriti autor Miraš Martinović, mr Božena Jelušić i Bogić Rakočević, direktor Nacionalne biblioteke Crne Gore “Đurđe Crnojević , a moderatorka će biti Stanka Stanojević.

Počela rekonstrukcija obalnog zida uz obrušenustazu na plaži Kamenovo

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobromCrne Gore je u utorak 12. februara započelo radovena rekonstrukciji porušenog zida uz pješačku stazuna krajnjem istočnom dijelu pješčane plaže Kamenovo.

U borbu protiv surlaša

Vlada je usvojila Drugi polugodišnji izvještaj o realizaciji Posebnog akcionog plana za sprovođenje fitosanitarnih mjera u cilju suzbijanja crvenog surlaša palmi - Rhynchophorus ferrugineus (Olivier) sa planom revitalizacije i sanacije šteta nastalih njegovim djelovanjem. Imajući u vidu da je od ukupno 275.000,00 eura izdvojenih za ovu namjenu na kraju prošle godine, kao posljedica uštede nakon sprovedenih javnih nabavki, preostalo 61.844,42 eura, zaključeno je da se ova sredstva upotrijebe za nastavak sprovođenja mjera u ovoj godini.

Pomorci će bez problema moći da zasnuju radni odnos

Vlada je usvojila i Informaciju o zaključivanju Sporazuma o prepoznavanju obuka i sertifikaciji pomoraca za službu na plovnim objektima registrovanim u Svetom Vinsentu i Grenadinima i prihvaćen tekst Sporazuma.

Mediteran reklame osavremenjuju reklami prostor na teritoriji Budve

"Mediteran reklame" nastavlja se osavremenjavanjem reklamnog prostora na teritoriji Budve. Prema riječima direktora Blaža Rađenovića to preduzeće je opredijelilo 12 hiljada eura koje će uložiti za za nekomercijalno oglašavanje i isticanje reklamnog materijala.

Hotelska kupališta od Ulcinja do Herceg Novog na tenderu

Danas je raspisan Javni poziv za podnošenje ponuda za zakup hotelskih kupališta duž crnogorske rivijere u skladu sa Atlasom crnogorskih plaža i kupališta i Programom objekata obalne infrastrukture koje je donijelo Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore. Privremeni objekti u okviru kupališta koji su predmet ovog Javnog poziva sadržani su u Programu privremenih objekata u zoni morskog dobra za period od 2019-2023. godine, koji je donijelo Ministarstvo održivog razvoja i turizma.

Odbojkaška utakmica u nedelju u 18h

Komunalna policija i inspekcija angažovala izvršnu službu

Budvanskoj kompanijia Del Mar povjeren je posao izvršne sužbe Komunalne policije i inspekcije.

Repertoar bioskopa Cadmus Cineplex 14.02. - 20.02.

Sedmogodišnjak zapalio stan u Budvi

Sedmogodišnje dijete izazvalo je požar u Budvi u kojem je oštećen veći dio stana.

Page 1 of 321

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja