Poplave u ulici 22. novembra biće prošlost?

Opština je započela čišćenje kanala u ulici 22. novembra, jedne od crnih tačaka, koja je bila ključni razlog što je prilikom većih padavina ova ulica pretvarana u jezero, a voda prodirala u garažu kompleksa “ TQ Plaza”.

Mediteransku i ulicu 22. novembra pretvaraju u bulevar?

Opština Budva za narednu godinu programom uređenja grada planirali su da za rekonstrukciju ključnih gradskih ulica - 22. novembra i mediteranske ulože čak 835 hiljada eura.

Monografija umjetnika Sava Pavlovića

Promocija monografije slikara Sava Pavlovića biće organizovana u subotu 23. novembra u 18 časova, u Modernoj galeriji „Jovo Ivanović“ u Starom gradu.

Promocija knjige 'Finansijska analiza' profesora Iva Županovića

Promocija knjige ‘Finansijska analiza’ autora prof.dr Iva Županovića u saradnji sa mr Draganom Zečević biće odrzana u Akademiji znanja,u Budvi, u prostorijama Fakulteta za biznis i turizam, sala D3, u subotu 23/11/2019.godine u 19h.

Turistička organizacija još ne objavljuju ugovore sa Čolom i Cecom

Iako je iz Turističke organizacije najavljeno da će ove godine prvi put biti objavljeni ugovori koji budu zaključivali za muzičkim zvjezdama koje će nastupati tokom petodnevnog novogodišnjeg programa na trgu ispred Staroga grada, na sajtu ove lokalne organizacije to još nije urađeno.

Ko će sanirati seoske puteve za 420 hiljada eura?

Opština Budva raspisala je javni poziv za izbor najpovoljnijeg ponuđača kome će povjeriti izvođenje radova na sanaciji oštećenja na kolovozu na lokalnim putevima u seoskom području i njihovo održavanje.

Budva se predstavlja na sajmu kongresnog turizma „IBTM“ u Barseloni

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa lokalnom turističkom organizacijom Budve i turističkom privredom, predstavlja ponudu destinacije na specijalizovanom sajmu kongresne industrije „IBTM“ koji se održava od 19-21. novembra u Barseloni.

Konkurs: Umjetničke instalacije od sakupljenog drveta na plažama

U okviru Radnog paketa WP T3 Projekta “WELCOME” (WatEr LandsCapes sustainability thrOugh reuse of Marine littEr) koji se finansira iz Programa “Interreg IPA CBC Italija-Albanija-Crna Gora” 2014-2020, Javno preduzeće za upravljanje morksim dobrom objavilo je Poziv nevladinim organizacijama za dostavu predloga za dizajn, izradu i postavljanje umjetničkih instalacija od sakupljenog i obrađenog drveta sa plaža broj: 0401-3760/1 od 11.10.2019. godine.

Izložbe sa fragmentom podnog mozaika iz ranohrišćanske bazilike

Dokumentarna izložba sa fragmentom podnog mozaika iz budvanske ranohrišćanske bazilike biće večeras u 18 časova otvorena u u maloj sali Moderne galerije „Jovo Ivanović“ u budvanskom Starom gradu. Izložbu će otvoriti predsjednik Opštine Budva Marko Carević. Izložba je dio programa koji JU Muzeji i galerije organizuje povodom proslave Dana opštine Budva 2019. godine.

Radionice „Čitam - zato znam!“ i “Pišemo o nasilju”

U organizaciji Narodne biblioteke Budve u Petrovcu danas počinje radionica pod nazivom „Čitam – zato znam! za uzrast od 5-7 godina koju će voditi učiteljica Ivana Kutrović. Radionica će se održati u terminu od 13 do 14 časova u Crvenoj komuni. Prva radionica, u srijedu, 20. novembra predstavljaće svojevrstan doprinos programu u povodu obilježavanja Dana oslobođenja Petrovca i Međunarodnog dana djeteta. Ostale radionice “Čitam- zato znam!” biće održavane svakog četvrtka u Spomen domu Crvena komuna u terminu od 13 do 14 časova i besplatne su za polaznike.

Page 1 of 390

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja