Koncert u Noći harmonije

Simfonijski orkestar Umjetničke škole "Luka Sorkočević" iz Dubrovnika i duvački orkestar Muzičke škole Tivat, održat će 21. decembra koncert pod nazivom " u Noći harmonije...". Koncert će se održati u velikoj dvorani Centra za kulturu Tivat sa početkom u 19:00 h.


Na programu su djela: Strauss, Pachelbel, Corelli, Mozart, Shostakovich, Adeste Fideles i popularne Božićne pjesme.
Pored orkestra u programu učestvuju soprani: Milica Lalošević, Valentina Šilje i Katarina Margaretić, Andrea Nikolić - truba, Matijević Bruna - flauta.
Koncert je početak realizacije potpisanog “Pisma namjere “ marta ove godine, a ima za cilj spajanje dviju muzičkih škola kroz zajedničke ideje i projekte.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja