Budva donirala 6.450 eura pedijatriji u Kotoru

Opština Budva uplatila je na račun kotorske Opštine bolnice 6.450 eura kao pomoć za opremanje pedijatrijskog odjeljenja.

Rješenje o korišćenju sredstava tekluće budžetske rezerve potpisao je gradonačelnik Dragan Krapović kojim se odobrava isplata 6.450,51 eura na ime JZU „Opština bolnica Kotor“.


„Primarijus doktor Ivan Ilić, direktor JZU „Opština bolnica Kotor“ obratio se predsjedniku Opštine Budva sa molbom za finanijsku pomoć u vezi nabavke opreme za potrebe pedijatrije ove ustanove“, navodi se u obrazloženju odluke koju potpisuje Krapović.


Sekretarijat za finansije , kakos e navodi u odluci, je zadužen da novac prebaci na račun kotorske bolnice.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja