Morski motivi dječijeg saveza Tivat

Članovi Dječjeg saveza Tivta, u sklopu likovne radionice Kreativni kutak, oslikali su zid fudbalskog stadiona Arsenal – projekat je realizovan pod mentorstvom akademskog slikara Zorana Krute i profesorice likovne kulture Milice Krivokapić.

Kreativni učenici koji su oslikali glavni ulaz u Veliki gradski park su: Rozalija Francesković, Sara Šćepanović, Ivana Živić, Teodora Barbić, Ivan Mićanović.

Projekat je finansijski podržan od strane Porto Montenegra.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja