Novi izbori ili prinudna uprava

Po svoj prilici, nadtavak sjednice lokalnog parlamenta, koji je tri put prekinut zbog nedostatka kvoruma jer nezavisni odbornik Stevan Džaković ne želi da prisustvuje, ni danas neće biti održan.

Džaković, kako nezvanično saznajemo neće se pojaviti, a kvorum ne želi da obezbijedi ni jedan od odbornika opozicije - DPS, SD i Crnogorska. Ovim ostaje još deset dana do isteka roka koji je dala Vlada da se sjednica održi ili uvode prinudnu upravu. Poslednja sjednica je održana uoči Nove godine.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja