Štićenici dječijeg doma «Mladost» na novim jastucima

Dječijem domu «Mladost» u Bijeloj uručena je donacija od 350 jastuka i 80 badem mantila. Ovo je još jedna u nizu humanitarnih akcija kompanije «Beppler&Jacobson Montenegro», u čijem su vlasništvu hoteli „Avala Resort &Villas“ i “Bianca Resort & Spa”.


Na ovoj donaciji zahvalio se Vladimir Delić, direktor Dječijeg doma «Mladost», rekavši koliko su ovakvi brižni gestovi bitni za mališane i štićenike jedine ustanove u Crnoj Gori za djecu bez roditeljskog staranja.

„Vrlo značajno i vrlo bitno je za nas jer su nam te stvari poput: jastuka, posteljina i peškira... jako potrebne. Koliko sjutra sve što su nam donirali će već biti u upotrebi, jer zbog prirode naše ustanove, mogu reći da nam to spada u svakodnevni potrošni materijal.Kod najmladjih je pogotovo neophodno što više i češće mijenjati sve kako bismo djeci obezbijedili dobru higijenu. Ovo nije prvi put da nas se sjete iz kompanije Beppler&Jacobson Montenegro, te bih htio i da im se posebno zahvalim što su nam poklonili ovu za nas veoma korisnu i značajnu opremu“, navodi Delić.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja