Crnogorska ulazi u vlast

Opoziciona Crnogorska ubuduće će biti dio vladajuće koalcije u Budvi.

To je sinoć odlučio opštinsku odbor ove, do sada , opozcione stranke. Prethodno Predsjedništvo ove partije je zauzelo stav da će podržati svaku odluku budvanskog odbora.

Ovim je definitivno stavljena tačka na višemjesečnu političku krizu , nastalu zbog bojkota skupštinskih zasijedanja od strane nezavisnog odbornika. Ulaksom tri odbornika u Crnogorske, vladajuća kaolcije bez Džakovića imaće sigurnu većinu od 19 odbornika, tako da više neće moći dolaziti do ucjenjvanja ni jedne političke stranke.
Ovim je propao pokušaj Vlade da 21. jula uvede prinudnu upravu, kada je isticao rok da se do tada održi sjednica Skupštine opštine.

 

U nastavku je tekst pomenutog sporazuma:

 

 

foto: Jugoslav Belada

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja