Saniteko Boats u marini Porto Montenegro

Nautički salon kompanije Saniteko Boats novi je sadržaj u marini Porto Montenegro, koji svojoj svojom sjajnom ponudom plovila, motora i nautičke opreme i saradnjom nautičkim brendovima kao što su Princess, Sessa Marine, Invictus, Suzuki, Mar.co, Simrad, Frateli Aprea, Sacs, Simrad sjajno dopunjava već izvanrednu ponudu marine Porto Montenegro.


Od sada će naši klijenti moći da ostvare svoje zamisli o boravku na moru i ovakvom gamom proizvoda ali da dobiju ozbiljnu profesionalnu tehničku podršku stručnjaka iz Saniteko tima – Porto Montenegro je naš strateški partner, i vjerujemoo da zajednički kompletiramo nautički proizvod i uslugu, poručuju iz kompanije Saniteko Boat.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja