Antonijo Grimaldi predstavio kolekciju u Porto Montenegru

Na drugoj večeri Internacionalnog modnog festivala Porto Montenegro predstavljena je kolekcija visoke mode italijanskog dizajnera Antonija Grimaldija.

Modna revija kreatora visoke mode Antonio Grimaldi-a, koja je premijerno predstavljena na Nedelji visoke mode u Parizu početkom jula ove godine, i odmah nakon toga u Porto Montenegru, inspirisana je refleksijom inovativne kreativne slobode, koja se ipak temelji na tradicionalnim postulatima ženstvenosti.

Porto Montenegro je nova modna destinacija, i baš zato sam odlučio da svoju kolekciju predstavim ovdje, istakao je svjetski priznati dizajner Antonio Grimaldi. Ovaj kosmopolita i inovator u visokoj modi, diktira trendove - njegove modne muze, su Gwen Stefani, glumica Holly Hunter i top model Elisa Sednaoui.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja