Sea dance počinje

Jubilarno, peto izdanje Sea Dance festivala počeće večeras na plaži Buljarica u Budvi, novoj lokaciji gdje se premijerno održava.

Tokom naredna tri dana nastupiće preko 60 izvođača različitih žanrova, mada dominiraju elektronska muzika i i hip hop. Program će na glavnoj bini od 19:30 otvoriti Lutemania, dok će zvijezda večeri biti disko fank legenda Najl Rodžers sa svojom grupom Chic.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja