„Dječak na mostu” u Spomen domu „Crvena komuna“ u Petrovcu

Projekciju filma ,,Dječak na mostu’’, zakazan je za večeras u 19 časova u multimedijanoj sali Spomen doma ,,Crvena komuma’’ (JU Muzeji i galerije Budve) u Petrovcu, u okviru manifestacije međunarodnog karaktera – ,,Dani evropskog filma“. U okviru ove manifestacije, u periodu od 4. septembra do 18. decembra svakog utorka s početkom u 19.00 časova u Spomen domu „Crvena komuna“ će se održavati projekcije filmova. Za sve projekcije ulaz je besplatan.

Ovog utorka, biće održana projekcija filma „Dječak na mostu“ (Boy on the bridge, 2016). U naizgled idiličnom kiparskom selu, dvanaestogodičnji Sokrat će se naći u sred istrage o ubistvu, koja će zauvijek promijeniti njegov život i život cijele njegove porodice. Ovu dramu je režirao Petros Karalambous po scenariju Eve Makis i Stavrosa Pambalisa. Vodeće uloge igraju glumci Toni Dimitriou, Kika Georgiou i Kostas Dimitriou.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja