Uređuju Malo brdo u Petrovcu

Sekretarijat za investcije zatražio je od kolega iz urbanizma da im izdaju urbanističko tehničke uslove za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju pješačkih staza, uređenje parka i sportsko rekreativnih površina na Malom brdu u Petrovcu.

Jedna od rijetko nebetoniranih lokacija u ovom primroskom mjestu ovim bi trebalo da se pretvori u prostor za rekreaciju za brojne goste, ali mještane.

Tako nešto nedostaje i Budvi, a bila je nekada ideja da se rt Zavala pretvori u takvu zonu, imajući u vidu da metropola turizma ostaje bez parkovnih površina.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja