Koncert Simfonijskog orkestra "Magna Grecia"

Koncertom italijanskog Simfonijskog orkestra „Magna Grecia“ spuštene je zavjesa na ovogodišnji Petrovac Jazz Fest.

Mnogobrojna publika među kojom je bio Predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović, Konzul Republike Hrvatske u Crnoj Gori Marjan Klasić i gradonačelnik grada Fier Armando Dubai imali su priliku da uživaju u nezaboravnom koncertu pod nazivom „KONCERT ZA MIR“/u izvođenju TRI SOPRANA I PRIJATELJA koji su interpretirali poznate arije Rosinija, Verdija, Pučinija i mnogih drugih.

 

Projekat „Koncert za mir“ je proistekao iz mnogih političkih, vjerskih, socijalnih, ekonomskih i psiholoških problema koje balkanski narodi, ali i ostali Evropljani doživljavaju u poslednjih 10 godina, te su se spojile zajednice i narodi koji su članovi EU, ali i oni koji to nisu (Grčka, Italija, Turska, Albanija, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Kosovo) i učinili da se napravi jedan ovakav projekat – koncert koji će svi prisutni dugo pamtiti po spoju ambijenta i besprekone intrpretacije svih muzičkih umjetnika na sceni.

Koncert je organizovan od strane Turističke organizacije opštine Budva i Petrovac Jazz Festa.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja