Nikšićki Spark će da šije uniforme za Opštinu

Nikšićka kompanija Spark prvorangirana je na tenderu za izbor najboljih ponuđača za nabavku uniformi zaposlenima u Građanskom birou, pripadnicima obezbjeđenja , kao i matičarima. To je Primorskim novinama potvrđeno u Opštini Budva.

Naime, Opština je predvidjela da za ovu nabavku izdvoji maksimalno 5.000 eura, a ponuda Sparka je bila 3.781,25 eura, i kao takva je ocijenjena je a najpovoljnijom.
U sppecifikaciji javnog poziva stoji da će zaštitari ubuduće nositi teget pantalone i sakoi, sa bijelom košuljom, kao i kravatom . Upravo to su specifikacije garderobe koje se traže za ovu službu


Matičarke će ubuduće nositi bluzu bijele ili bež boje, kratkih i dugih rukava, sako modernog kroja, suknju do koljena , haljinu ravnog kroja bez rukava ili cigaret pantalone, bež , teget bordo ili punč roze boje, izrađene od pamuka, polisestera ili lana.
Za matičare je predviđena košulja bijele boje klasičnog kroja, sako i pantalone , bež i teget boje.


Radnici zaduženi za ugostoiteljske djelatnosti nosiće ubuduće strukiranu bijelu košulju, teget pantalone ili suknju, i sako bez rukava ili prsluk takođe teget boje.
Za zaposlene u Građanskom bioru naručuje se kupovina uniformi i to za radnice košulje, suknje i pantoalone teget boje, dok radnici će nostiti teget pantalone i bijele košulje.


Tražena uniforma će se raditi po mjerama, a Opština će u roku od 20 dana od isporuke isplatiti novac. Rok izvršenja ugovora je 30 dana od potpisivanja.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja