"Bog voli Kavijar"

Projekcija filma ,,Bog voli kavijar’’ biće večeras u 19 časova prikazan u multimedijanoj sali Spomen doma ,,Crvena komuma’’ u Petrovcu.

U Spomen domu „Crvena komuna“ u Petrovcu (JU Muzeji i galerije Budve) u periodu od 4. septembra do 18. decembra svakog utorka s početkom u 19.00 časova će se održati manifestacija međunarodnog karaktera – ,,Dani evropskog filma“. Za sve projekcije ulaz je besplatan.

Sinopsis ovonedeljnog filma: "Bog voli kavijar" je priča o Janisu Varvakisu, i njegovom putu od grčkog gusara do kavijar milionera, uz naklonost ruske carice Katarine. Ipak, bogatstvo i moć mu ne pružaju zadovoljstvo. Njegova beskrajna ambicija donosi mu samo patnju, sve dok ne ostane bez svega, pa i sebe samog u ime ljubavi.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja