Kids fest u Cadmus cineplexu od 18. do 24. oktobra:

Cadmus Cineplex će i ove godine, pored svih velikih gradova u Srbiji, biti domaćin KIDS FESTa - Dječijeg filmskog festivala, čija je ambasadorka Mirka Vasiljević.

KIDS FEST - Dječiji filmski festival izdvaja se u mnoštvu dječijih manifestacija i priredbi svojim konceptom i sadržajem. Ono što ovaj festival čini posebnim i jedinstvenim jeste činjenica da je ovo jedini događaj sa ovakvim sadržajem u zemlji i okruženju, a koji pritom vodi politiku povoljnih cijena ulaznica i pruža priliku da, pored zanimljivog filmskog programa, djeca provedu kvalitetno vrijeme u bioskopu zahvaljujući bogatom zabavnom, edukativnom i kulturnom sadržaju.

Naša želja je da što većem broju djece razvijemo svijest i kulturu odlaska u bioskop i prikažemo filmove koji nisu samo svjetski blokbasteri, već edukativni, dokumentarni filmovi nezavisnih produkcijskih kuća koji obrađuju teme o različitim životnim vrednostima.

Na festivalu se prikazuju najkvalitenija filmska ostvarenja iz cijeloga svijeta za djecu predškolskog i školskog uzrasta: igrani, animirani , dokumentarni, 3D filmovi.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja