Karavan zdravlja u Tivtu

Nacionalna kampanja za prevenciju karcinoma dojke, u organizaciji MOMSIC (Asocijacija studenata medicine u Crnoj Gori) i marketing studija Prava Priča iz Podgorice, organizuje se šesti put zaredom u mjesecu oktobru. Tradicionalni prijatelj kampanje, šesti put za redom je i Porto Montenegro, koji prepoznaje važnost ove kampanje.

U sklopu kampanje Karavan zdravlja, Tivćanke i posjetiteljke Porto Montenegra imaće priliku da se direktno informišu i edukuju o značaju samokontrola, kontrola i prednostima rane dijagnostike kada dođe do oboljenja dojki. Promocija planirana za petak 12. oktobar u Porto Montenegru održaće se sa početkom od 11h, a ovom prilikom biće podijeljen i ograničen broj vaučera za besplatne palpatorne preglede koji se organizuju sljedećeg dana, 13. oktobra u prostorijama Jahting kluba Porto Montenegra (nekadašnji Dom Vojske)

Svi partneri u ovogodišnjoj kampanji, solidarno, imaju jedan cilj: pobijediti karcinom dojke!

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja