Pročitajte ko će biti bez vode u Bečićima i Svetom Stefanu

Zbog havraije na cjevovodu u naselju – blizini hotelskog kompleksa “Queen” (Bečići), nemaju vodu danas do 16:00 sati. Bez vode u najavljenom terminu su: potrošači u cijelom naselju Čučuci, ul. - Marina Bečića i Stevana Štiljanovića, te ostali potrošači na području u blizini kompleksa.

I Sveti Stefan bez vode

Zbog havarije na cijevi manjeg profila potrošači u jednom dijelu Svetog Stefana danas neće imati vodu. Do 18:00, bez snabdjevanja ostaju korisnici u: Svetom Stefanu /naselje “Šumet”/, Crvena glavica, Blizikuće i naselje Drobnići.

“Molimo potrošače za razumijevanje”, kazali su u Vodovodu

 

 

 

foto: Adnan Dautović

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja