Halloween Shopping day u TQ Plazi

TQ Plaza priprema događaj pod nazivom Halloween Shopping Day 31.10. sa početkom u 10h.

Tokom cjelodnevnog programa, organizatori TQ Plaze u saradnji sa Cadmus Cineplex-om pripremaju bogati sadržaj.


“Od 10:00h-12:00h na prizemlju Centra predstaviće se najmlađi drugari iz vrtića TQ plaze koji će predstaviti svoje radove, zajedno sa promocijom halloween proizvoda.
U popodnevnom djelu od 17:00h, takođe na prizemlju organizuje se face painting za sve „polaznike“ Halloweenpraznika kao i radionica sa našom najmilijom vješticom Jecom. Promocija Haribo bombona je neizostavni dio naših organizacija, pa Vas ovom prilikom pozivamo da se družite sa našim džinovskim medom Haribom.


Lokali TQ Plaze specijalno toga dana obezbjediće sniženja do 70% na aktuelne kolekcije, a svaki napravljeni račun iz Centra, koji bude preko 20,00€, zavrijeđuje nagradu koju mu obezbjeđuje Cadmus Cineplex pod nazivom KUPI I GRICKAJ”, najavila je Tina Crepulja marketing menadzer TQ Plaze.


Osim programa animacije, u isto vrijeme u prostorijama CadmusCineplex/a možete biti dio filmskog maratona koji će na platnu oživjeti duh noći vještica, takodje po promo cijenama sa početkom u 18:00h.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti