Prikupili 50 hiljada eura za cetinjsku bolnicu “Danilo I”

Više od 200 rotarijanaca Crne Gore, Srbije, Slovenije, Hrvatske i Mađarske, kao i prijatelja Rotarija , koji su prisustvovali tradicionalnoj svečanost „LADIES’ NIGHT“, kloju je organizovao budvanski Rotari klub, prikupilo je 50 hiljada eura namijenjenih za opremanje cetinske bolnice „Danilo I“.

Cilj ovogodišnjeg okupljanja, organizovanog u bečićkom „Splendidu“ bio je usmjeren ka novoj humanitarnoj akciji kluba – pokretanju DRUGOG GLOBAL-GRANT projekta, ovoga puta namijenjenog prikupljanju sredstava ZA OPREMANJE OB „DANILO I“ NA CETINJU, najstarije bolnice u Crnoj Gori.
„Već je tokom same večeri prikupljeno skoro 50.000 eura namijenjenih novom projektu, čija će realizacija obilježiti tekuću i narednu rotarijansku godinu“, saopšteno je iz Rotari kluba Budva.
Tokom svečanosti su uručena i priznanja „Paul Harris“ pojedincima i firmama, koji su nesebičnim učešćem pomogli realizaciju prethodnog global-grant projekta RC Budva „Moj prvi dom“.
Promovisani su i novi donatori – nosioci priznanja „Paul Harris“, ujedno članovi RC Budva, čime je Klub stekao privilegiju da bude proglašen 100% „PAUL HARRIS“ KLUBOM, četvrtim u Distriktu 2483.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja