Kakav je kvalitet života LGBT osoba u Crnoj Gori

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava pokrenulo je Javnu raspravu o Nacrtu strategije za unapređenje kvaliteta života LGBTI osoba u Crnoj Gori 2019-2023 koja će trajati do 17.decembra 2018.godine.

U skladu sa Programom Javne rasprave biće organizovan Okrugli sto dana 7.12.2018.godine u 11 sati u Sali na I spratu Akademije znanja u Budvi.

Iz Ministarstva za ljudska i manjinska prava pozivaju zainteresovane građane da uzmu učešće i prisustvuju Javnoj raspravi.

 

 

foto: Aleksandar Aleksić

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja