Ugovori o komunalijma u oktobru premašili 450 hiljada eura

Opština Služba za naplatu komunalija zaključila je tokom oktobra pet ugovora o naknadi za urađenje građevinskog zemljišta ukupne vrijendosti 450 hiljada eura. To stoji u ugovorima u koje su "Primorske novine " imale uvid. ovim ej nastvaljen odlična trend naplate komunalija, koje će na kraju godine premašiti deset miliona eura, tri i po miliona eura nego što je prvobitni budžetom bilo projektovano.

Metropola crnogorskog turizma ovim potvrđuje da je i dalje jedna od najatrktivnijih građevinskih zona na jadranu, gdje stanogradnmja i gradnja partmana i vila i dalje predstavlja najunosniji biznis u kome se vrte milioni

 

foto: Adnan Dautović

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja