Za uređenje javnih gradskih površina 107 hiljada eura

Opština Budva predvidjela je da naredne godine za uredjenje javnih gradskih površina izdvoji 107 hiljada eura.


Planom investicija za uredjenje autobuskih stajališta opredijeljeno je 8.000, fok će 15.000 eura biti utrošeno za uredjenje dječjeg igrališta kod “Boračke zgrade”.
Za uređenje parka na Slovenskoj plaži je opredijeljeno 6.000, skvera u Pržnu 12.000, dok 6.000 eura za skver i trg u Rijeci Reževića. Za izgradnu staze i uredjenje park šume na Malom brdu 50.000, a 5.000 za uređenje trga uz magistralni put u Buljarici. Planom je predvidjeno i izrada projekta za trg sa podzemnim garažama za šta je predvidjeno 5.000 eura.

foto: Miloš Ćetković

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja