Potvrđuju ostavku Krapovića

Odbornički saziv Skupštine opštine na današnjoj sjednici, koju je po hitno postupku zakazao šef parlamenta Đorđije Vujović , verifikovaće osvaku dosadašnjeg radonačelnika Dragana Krapovića. na dnevnom redu nalazi se samo ta odluka, i kako saznajemo Krapović će imati priliku da nakon dvogodišnjeg mandata se obrati odbonrnicima.

Već u subotu odbornici će na novoj sjednici, takođe zakazanoj po hitnom postupku glasati za izbor Marka Bata Carevića za novog predsjednika OPštine Budva. Incijativu za izbor Carevića,podnijelo je 20 odbornika , tako da je imenovanje šefa budvanskjog Demokratskog fronta za ćčelnog čovjeka metropol eturizma sasvim izvjesno, jer ja izboir je dovoljno d aglsa natpolovišna većina, odnosno 17 odbornika.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja