Rekonstruišu saobraćajnicu do Carskog sela

Sekretarijat za investciije zatražio je od kolega u urbanizmu da izdaju Urbanističko tehničke uslove za rekonstrukciju kolske saobraćajnice od Blizikuća do Tudorovića.

Stanje u kome se godinama unazad nalazi ova saobraćajnica bila je povod da mještani ovih paštrovskih mjesta zatraže u više navrata od Opštine da hitno reaguje.

Iako su u naseljima Blizikuće, Tudorovići, Rađenovići, Vrba , Česminovo , izgrađene brojne luksuzne vile, kolski put je praktično ruiniran i njime se na pojedinim mjestima teško saobraća.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja