Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ na Sajmu turizma u Berlinu

Za Hotelsku grupu „Budvanska rivijera“, njemačko turističko tržište ima veliki značaj, posebno kada se uzme u obzir činjenica, da je poslednih godina Njemačka emitivno tržište sa trendom rasta. U prošloj, 2018. godini, zabilježen je porast broja fizičkih pokazatelja prometa za preko 50%.

Na Sajmu u Berlinu, zakazani su brojni sastanci sa svim velikim evropskim turoperatorima sa kojima Grupacija saradjuje, a ovdje su sagledani i prvi presjeci ranog bookinga za predstojeću turističku sezonu.

Ovogodišnji berlinski sajam za Hotelsku grupu „Budvanska rivijera“ predstavlja i početak pregovora o otvaranju novog klub hotela u sezoni 2020. u nekom od hotela Grupacije. U narednih par mjeseci očekuje se finalizacija moguće saradnje.

Na najvećoj turističkoj berzi u Evropi, Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavlja svoju ponudu na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore zajedno sa ostalim privrednicima i predstavnicima lokalnih turističkih organizacija.

Sajam ITB u Berlinu traje do nedjelje, 10. marta, a očekuje se da će ga posjetiti preko 100 000 posjetilaca od čega preko 60 000 predstavnika turističke privrede.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja