Praznična ponuda u hotelima „Budvanske rivijere“

Povodom predstojećih praznika, najveća hotelska grupacija u Crnoj Gori - HG „Budvanska rivijera“, u čijem sastavu posluje pet hotela: „Slovenska plaža“, „Mogren“, „Aleksandar“ u Budvi, „Palas“ i „Castellastva“ u Petrovcu, pripremila je specijalnu ponudu u svim hotelima po vrlo povoljnim cijenama.

Kompletan sadržaj prilagođen porodičnom odmoru, odlična usluga, izuzetne lokacije - nadomak mora i centra grada kao i prirodno zeleno okruženje neke su od glavnih karakterstika ovih hotela koje ih svrstavaju u red najatraktivnijih na budvanskoj rivijeri.

Ponuda za praznike obuhvata smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona, kao i besplatnu uslugu ručka. Za dijete do 12 godina odobrava se besplatan boravak, dok za drugo dijete uzrasta od 2 do 12 godina važi popust od 50%.

Boravak u ovom periodu, tokom kojeg se u Budvi održavaju i karnevalske svečanosti, gosti mogu rezervisati po cijeni od 28,00 do 31,00 euro u najvećem turističkom naselju u Crnoj Gori - “Slovenskoj plaži”. Hotel Aleksandar ima ponudu od 32,00 eura po osobi, dok će cijena smještaja u hotelu Mogren biti 29,00 eura po osobi.

Izuzetno tražen hotel tokom predstojećih praznika je Hotel Palas u Petrovcu, koji se može rezervisati po cijeni od 35,00 eura, a za goste je obezbijeđen popust od 20 % na sve vrste masaža u wellness & spa centru, kao i besplatna usluga dječije igraonice. Hotel Castellastva ponudiće smještaj po cijeni od 31,00 euro po osobi.

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” obradovaće goste atraktivnim ponudama i tokom maja mjeseca, a detaljnije informacije zainteresovani mogu naći na web sajtu: www.hgbudvanskarivijera.com

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja