Regionalni vodovod: Isporučujemo 43% veće količine vode u odnosu na 2018. godinu

Izvorište Bolje Sestre spremno za sezonu


„Ljetnja turistička sezona je na pragu, a uprkos vanrednim uslovima rada zbog blokade računa Regionalnog vodovoda koja traje od 14. avgusta 2018. godine, na današnji dan isporučujemo čak 43% veće količine vode u odnosu na isti periodu 2018. godine. Dodatno, zahvaljujući podršci poslovnih partnera uspjeli smo i u ovakvim vanrednim uslovima realizovati i poslove čišćenja kaptaže vodozahvata Bolje Sestre, kako bi Regionalni vodovod potrošačima na Crnogorskom primorju isporučivao kvalitetnu i zdravstveno ispravnu vodu za piće”, istakla je inžinjer tehnologije Danijela Kosić Žujović.


„U uslovima blokade računa i najtežih izazova kojima je Regionalni vodovod izložen u svojoj 43 godine dugoj istoriji, podrška i solidarnost koju dobijamo od naših poslovnih partnera ukazuje na postojanje poslovnog ambijenta u Crnoj Gori na koji možemo biti ponosni svi, a ne samo mi u Regionalnom vodovodu”, nastavila je tehnolog Žujović:


„Želim da istaknem da smo u prethodnom periodu sproveli veći broj popravki i intervencija na 130 km dugom cjevovodu i kompleksnim elektrouređajima, što je u navedenim uslovima blokade računa bilo moguće realizovati isključivo zahvaljujući kontinuiranoj podršci naših poslovnih partnera koji su, zajedno sa zaposlenima Regionalnog vodovoda (koji su poslednju platu primili 26.jula 2018. godine), obezbijedili održivu funkcionalnost regionalnog vodovodnog sistema, na čemu smo izuzetno poslovno zahvalni našim partnerima i ponosni na kolege”.


Konkretna aktivnost na čišćenju podvodnog dijela kaptaže izvorista Bolje Sestre koja je predviđena HACCP planom, a u cilju obezbjeđivanja svih preventivnih uslova za siguran kvalitet vode, uspješno je realizovana.


„ U ime Regionalnog vodovoda želim da iskoristim priliku i da se zahvalim kompaniji „Hidromont inžinjering“na podršci da i ove godine uprkos blokadi računa obezbijedimo uslove koji će garantovati visok i provjeren kvalitet vode, a sa druge strane tim stavom su i konretno učestvovali u zaštiti osjetljivih državnih interesa obezbjeđenja kontinuirane isporuke visokokvalitetne vode za piće Crnogorskom primorju tokom predstojeće turističke sezone”, istakla je tehnolog Žujović.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja