Opština daje 140 hiljada za cistijernu za šumske požare

Opština Budva zaključila je ugovor sa tivatskom kompanijom "Ben kov" o nabavci specijalnog teretnog vozila, kamiona - cistijerne za šumske požare.

Specijalizovano vozilo namijenjeno je modernizaciji voznog parka Službe zaštite i spasavanj. Ugovorom, koji je potpisao gradonačelnik Marko Bato Carević, a u koji su "Primorske novine" imale uvid za nabavku vozila Opština će izdvojiti 139.972 eura. Tivatska firma dostavila je najbolju ponudu na raspisanom javnom pozivu

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja