Rekonstruišu Mediteransku i ulicu 22. novembar

Opština Budva zatražila je od Ministarstva održivog razvoja i turizma da joj izda urbanističko tehničke uslove za promjenu stanja u prostoru - prigalođavanje infrastrukture rekonstrukciji Mediteranske i ulice 22. novembra.

Riječ je o glavnim gradskim ulicama u užem gradskom jezgru. Još krajem decembra promovisan je projekat rekonstrukcije ovih ulica i pretvaranje u builevare sa gradnjom kružnog toka. Podnošenjem zahtjeva, Opština praktično počinje realizaciju jendog od kapitalnih projekata, koji bi svakako doveo do izmjene izgleda centra grada.

 

VEZANO: Kružni tok u Mediteranskoj

 

VEZANO: Pogledajte DUP Budva centar

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja