Završen polo spektakl u Porto Montenegru

Polo spektakl u Porto Montenegro zasigurno je događaj koji je obilježio ljeto u tivatskom nautičkom naselju, ali i na rivijeri – za dva dana vise hiljada internacionalnih gostiju i Tivćana uživalu je u ovom sportskom, ali i lifestyle događaju na polo pop-up Areni.

Pobjednik turnira je tim Porto Montenegra koji je odnio pobjedu nad timom Global Citizen sa rezultatom 9:7, dok su ekipe Boadicea i Universal Capital bank završile rezultatom 5:3 u polufinalnom meču.

Porto Montenegro tim činili su igrači: Charlie Woolbridge, James McCarthy i Jamie Morrison – napominjemo da je Charlie Wooldridge višestruki pobjednik turnira Polo in the Park i velikog polo turnira na snijegu u Švajcarskoj. Oduševljen sam konceptom događaja i marinom Porto Montenegro – sjajna kulisa za održavanje ovakvog događaja i perfektna organizacije. Radujem se da budem dio tima i naredne godine, istakao je Woolbridge.

Maharadža Savai Padmanabh Singh (Pacho) od Džajpura. jedan od nauglednijih predstavnika svjetskog pola, nije krio oduševljenje projektom, ljepotama Crne Gore, i akcentovao je da će zasigruno biti gost Porto Montenegra, i prije sledećeg polo turnira.

Organizator događaja je Global Citizen Forum, a Polo in the Port je jedan od ključnih društveno - sportskih događaja ovog ljeta, koji je spojio sport svjetske klase sa predivnim okruženjem, sa pogledom na neke od najboljih jahti na svijetu.

Porto Montenegro je zasigurno oborio rekorde kada govorimo o kompleksnosti organizacije i produkciciji događaja – za potrebe ovo turnira zeleni tim Porto Montenegra je radio skoro godinu dana, tu je i preko stotinu članova tima u organizaciji od strane Porto Montenegra, Global Citizen-a i Sportgate-a. Logistika je zahtijevala i uvoz 52 konja čija vrijednosti iznosi preko 17,7 miliona eura, istakao je Senior Marketing i PR menadžer Danilo Kalezič.

Partneri prvog polo turnira u Porto Montenegru su: Arton Capital, Regent Porto Montenegro, Universal Capital Bank, Voli Motors, Plantaže, Azimut Yachts, Beluga, La Martina, Boadicea the Victorius i Sunreef Yachts, koji su udružili snage kako bi obilježili ovah događaj na tivatskoj rivijeri

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja