Otvoren konkurs za program „Seed Start-up Chile“

Vlada Republike Čilea pokrenula je program „Seed Star-up Chile“ namijenjen kandidatima koji već posjeduju funkcionalan projekat, ne stariji od tri godine.

Kao vid olakšice predviđena je podrška od 50 miliona čileanskih pezosa ( cca 71.000,00 USD), za razdoblje od šest mjeseci. Pored novca, timovi dobijaju podršku u razvoju svog startapa, iskustvo od 6 mjeseci i druge benefite. Ovaj program otvoren je za kompanije iz cijelog svijeta koje svoj biznis žele razviti u Čileu.

Više informacija, kao i online prijavu za predmetni program možete pronaći na web stranici: https://www.startupchile.org/programs/seed/.

Rok za podnošenje prijava je 27. avgust

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja