Za čišćenje kanala 20 hiljada eura

Opština Budva prvorangirala je kompaniju " Stango" na tenderu koji je raspisala za izbor najpovoljnijeg ponuđača za ustupanje radova na održavanju atmosferskih kanala na podsručju grada.

Budvanska firma " Stango" je ponudila 19.474 eura. Za ovu javnu nabavku je izdvojeno bilo 25 hiljada eura, ali je firma ponudila da će posao obaviti za gotovo šest hiljada eura manje, zbog čega je ta ponuda od strane opštinske komisjie ocijenjena najpovoljnijom.

 

foto: Aleksandar Aleksić

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja