Porto Montenegro finansirao renoviranje elektro kabineta u SMŠ Mladost iz Tivta

Kompanija Adriatic Marinas nastavlja da unapređuje kvalitet obrazovanja u lokalnoj zajednici, te je finansirala renoviranje elektro kabineta u Srednjoj mješovitoj školi Mladost iz Tivta - donirana su sredstva za opremanje elektro kabineta mobilijarom, kao i finansirana kupovina kompleta za izradu eksperimenata i vježbi koje se realizuju u okviru obrazovnog programa Elektrotehničar elektronike. Cjelokupna donacija iznosi 5.500 eura.

Na taj način učenicima i nastavnicima su obezbjeđeni uslovi za kvalitetnije savladavanje tema predviđenih nastavnim programom. Profesorica elektro grupe predmeta, Milanka Brajković zajedno sa učenicima je za ovu priliku pripremila prezentaciju eksperimenata iz solarne energije, a direktorica Jovanka Vujačič izrazila je veliku zahvalnost na značajnoj donaciji za školu.

Od početka saradnje Porto Montenegro je školi u više navrata darivao tehničku i informatičku opremu, ali i finansirao opremanje kabineta hemije i fizike, geografije, zavičajne biblioteke, engleskog, itd.

Kao predstavnici glavnih investitora u ovom gradu, želim da istaknem da prepoznajemo Tivat kao grad budućnosti, te zbog toga ulažemo u kvalitetno obrazovanje – osim kabineta za obrazovni program Elektrotehničar elektronike u SMŠ Mladost, nedavno smo finansirali kupovinu video nadzora u OŠ Drago Milović u Gradiošnici, podržavamo Muzičku školu i vrtić, a ukupna vrijednost stipendija i donacija u obrazovanje u lokalnoj zajednici samo tokom ove kalendarske godine je iznosila preko 50.000€ - jedini cilj svih projekata je podrška učenicima u njihovom daljem formalnom i neformalnom obrazovanju, istakla je PR menadžerka Porto Montenegra Kristina Škanata

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja