Super senior kartice za preko 3100 budvanskih penzionera

Opština Budva je prva opština u Crnoj Gori koja implementira projekat SUPER SENIOR KARTICA a koji za cilj ima poboljšanje standarda budvanskih penzionera. Super Senior kartice su posebne lojaliti kartice personalizovane na ime penzionera putem kojih će se svakom od njih omogućiti popusti i pogodnosti u različitim uslužnim djelatnostima. U kancelarijama Službe menadžera podijeljene su prve super senior kartice koje je penzionerima uručio predsjednik Opštine Budva Marko Carević

Predsjednik Opštine istakao je da je briga o penzionerimaiako nije primarno ovlašćenje lokalne samoupravejedan odprogramskih ciljeva njegove administracije kada su u pitanjugrađani BudveSenior kartice su prviali važan korak u poboljšanju standarda budvanskih penzionera i boljem kvalitetuživota naših starijih sugrađanaPenzioneri su to svojim dugimradom i doprinosom zajednici u potpunosti zaslužili” dodao je Carević pohvalivši istrajan rad Službe menadžera na ovomprojektu.

Predsjednik Udruženja penzionera Budve Nikola Zec, u ime budvanskih penzionera, izrazio je zahvalnost Opštini Budva i Službi menadžera na Super senior karticama.

Uz pomoć SUPER SENIOR KARTICE popusti na usluge se ostvaruju u različitim djelatnostima: zdravstvene i specijalističke ustanove, prodavnice, ugostiteljski objekti, usluge autobuskog i taksi prevoza. Opština Budva je organizovala sponzorski klub preduzeća koja će davati popuste za korišćenje usluga penzionerima.   

Registracija penzionera i preuzimanje kartica će se obavljati u prostorijama Službe menadžera – Mediteranska ulica 8/6 TQ Plaza (VI sprat) svakim radnim danom od 10-14 časova. 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja