Nagradna igra povodom rođendana TQ Plaze

Dragi prijatelji, povodom osmog rodjendana TQ Plaza odlučila je da vas obraduje putovanjima koja se pamte:


I NAGRADA- DERBY DELLA MADONNINA INTER-MILAN ++ nezaboravnih 7 dana u Milanu (smještaj i avionski prevoz uključeni)- aranžman za dvije osobe
II NAGRADA- ARANŽMAN ZA DVOJE/ izaberite svoju željenu destinaciju
III NAGRADA- Provedite dan u TQ Plazi / ALL inclusive (naši zakupci poklanjaju vam vaučere za ručak, tretman kose, masažu, šoping i još mnogo toga,,,)

 

Na prizemlju čeka vas naša specijalna kutija u koju treba da ubacite račun sa vašim podacima (ime, prezime i broj telefona) vrijednosti preko 30.00€ i na taj način postanete potencijalni dobitnik vrijednih nagrada.

Izvlačenje srećnih dobitnika planirano je za slavljenički datum 09.12. u 19 sati na prizemlju TQ Plaze.
Razloga su 3, a godina 8.
SREĆAN VAM NAŠ ROĐENDAN

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja