TO Budva organizuje besplatan prevoz na skijalište u Kolašinu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Skijališta Crne Gore, povodom svečanog otvaranja zimske turističke sezone, organizuje “Winter opening 2019/20” na ski centru Kolašin 1600. Svečano otvaranje će se održati 14. decembra u okviru kojeg će biti organizovan koncert regionalne muzičke zvijezde Indire Forze ex COLONIA, kao i nastup DJ-a Vlada Božovića.

Tim povodom, Turistička organizacija opštine Budva za svoje sugrađane organizuje besplatan autobuski prevoz do ski centra Kolašin 1600 u subotu, 14. decembra, sa polaskom u 7.00 časova ispred parking rampe hotela ”Slovenska plaža”, a povratak sa platoa ski centra planiran je za 16.30 časova.

Za sve posjetioce ski centra, na dan Winter openinga biće obezbijeđene nagradne igre, besplatan parking, besplatno skijanje/panoramska vožnja žičarom, besplatne porcije tradicionalnog mega kačamaka, promo cijene pića, kao i igre za djecu uz animatore.

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, molimo sve zainteresovane da svoje mjesto rezervišu najkasnije do četvrtka, 12. decembra, na broj telefona 033 402 814.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja