Carević čestitao Badnji dan i Božić

Predsjednik Opštine Budva Marko Bato Carević čestitao je svim pravoslavnim vjernicima Badnji dan i Božić.

U ime opštine Budva kao i u svoje lično ime, svim pravoslavnim vjernicima čestitam Badnji dan i najradosniji hrišćanski praznik Božić, uz želju da ih provedu u miru, sreći, ljubavi i zajedništvu.
Neka nam proslavljanje dana rođenja Isusa Hrista svima zajedno donese mudrosti i snage da prevaziđemo sve razlike koje nas dijele, kako bismo kao društvo krenuli putem istinskog napretka. U ovom trenutku Crna Gora je još jednom podijeljena iz političkih razloga i ne smijemo dozvoliti da bude posvađana jer nas je to u prošlosti mnogo koštalo. Samo uz međusobnu toleranciju, poštovanje međuvjerskog i međunacionalnog sklada i jednakih prava za sve, možemo graditi bolje društvo za našu djecu.
Svima koji proslavljaju najradosniji hrišćanski praznik želim ličnu i porodičnu sreću.
Mir Božiji- Vristos se rodi!”, naveo je Carević.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja