Za novogodišnju jelku i ukrase TO platila 13.200 eura

Turistička organizacija Budve izdvojila je 13.200 eura za novogodišnju jelku i ukrase kojima je ukrašen starogradski trg.

Ugovor o nabavci lokalna turistička organizacija zaključila je sa podgoričkom kompanijom "Znak" koja je dostavila najpovoljniju ponudu. Ugovor je nedavno objavljen na zvaničnom sajtu TO Budve.

Posjetioci i građani Budve su ti koji daju sud kako je metropola turizma tokom novogodišnjih praznika bila ukrašena.

 

fotografija: Jugoslav Belada

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja