Opština donirala budvanskoj policiji kariticu od 300 eura za gorivo

Opština Budva doniraće platnu karticu za gorivo u mjesečnom iznosu od po 300 eura budvanskom Centru bezbjednosti, kao jedan vid saradnje u stvaranju “kvalitetnog i bezbjednosnog ambijenta i imovinske sigurnosti svih građana”. To se navodi u odluci koju je potpisao gradonačelnik Marko Bato Carević.

Donacija, kako se navodi u odluci, se odnosi na period od 1. februara do 31. Decembra ove godine.


Centar bezbjednosti Budva se obavezuje da će donirano gorivo upotrijebiti isključivo na ime pojačanih aktivnosti u svim segmentima bezbjednosne sigurnosti svih građana i gostiju na području opštine Budve I da ono neće biti upotrijebljeno u druge svrhe. Budvanska policija obavezuje se da će jesečno dostvaljati izvještaj o utrošku goriva Sekretarijatu za lokalnu smaoupravu , koji će sadržati registarski broj tablica vozila kojem je gorivo točeno, datum točenja, količinu i potpis ovlašćenog lica. Opština Budva zadržava pravo da izmijeni limit “, navodi se u odluci koju je potpisao prvi čovjek Budve.


Na ovakvu odluku, kako se navodi u obrazloženju, Opština se odlučila kako bi pomogla budvanskoj policiji čiji se obim posla višestruko uveća tokom ljetnje sezone.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja