Na tenderu kupališta na Jazu i Slovenskoj plaži

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom raspisalo je tender za zakup dva kupališta na području budvanske opštine

1. U Budvi, istočni kraj plaže Jaz, obuhvatajući kupalište u dužini od 80 m/površine 1700 m2 sve dio kat. parcele 553 KO Prijevor I, između kupališta 2B i 2C2, u zahvatu od linije granice kat.parcela 549 i 550 KO Prijevor I zapadno u dužini od 30 m i istočno u dužini od 50 m, sa pripadajućim akva prostorom, lokacija označena kao 2C1 u Atlasu crnogorskih plaža i kupališta u opštini Budva.

Tip plaze: javno-porodicno
U okviru kupališta može se odobriti postavljanje : plažni bar sa terasom, bar površine 18 m2 + tarasa 50 m2.
Minimalna korišćenja/zakupa (za kupalište i privremeni objekat): 8.689,00 €

 


2.2. U Budvi, izgrađeno kupalište uz južni kraj Slovenske plaže, dio kat.parcele 2920 KO Budva, u zahvatu od silaznih stepenica na istočnom dijelu kamenite obale, donjom ivicom šetališne staze istočno, prema Rtu Zavala u dužini od cca 43.00 m¹, sa pripadaju}im akva prostorom lokacija označena kao 10H u Atlasu crnogorskih plaža i kupališta u opštini Budva.
Lokacija se nalazi unutar zaštićenog područja. U skladu sa članom 40 Zakona o zaštiti prirode („Sl.list Crne Gore“, br. 54/16) korisnik/zakupac je dužan da za obavljanje radnji, aktivnosti i djelatnosti u zaštićenom području pribavi dozvolu od Agencije za zaštitu prirode i životne sredine.

Tip kupališta:javno porodično
U okviru kupališta može se odobriti plažni bar sa terasom, bar površine 18 m2 + terasa 180 m2
Minimalna cijena korišćenja/zakupa (za kupalište i privremeni objekat): 15.415,00 €

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja